Super Stars Most | badmintonový klub |
Načítání ...
> Aktuality > Články > 2006-2007 > III.Kyoku Super Stars Camp

Zajímavosti

Odtrénováno bylo: 58,5 hodiny v tělocvičně, 18 hodin atletického tréninku, 9 hodin v bazénu

Spotřebovalo se : 360 míčů značky Kyoku

Vypilo se: 162 litrů dotované vody

 

 

Jak zhodnotili III.Kyoku Super Stars Camp někteří účastníci:

Na tomhle campu jsem byl poprvé a udělal na mě velmi dobrý dojem. Všechny tréninky nebyly moc těžké, ale byli účinné. Velmi rád bych sem jel znovu. Jarda H. (BaC Kladno)

 

Moc se mi tu líbilo a doufám,že camp bude i příští rok. Veča N. (TJ Bílá Hora Plzeň)

 

Bylo to tu super. Doufám, že camp bude i příští rok. Jirka V. (Super Stars Most)

 

Získala jsem zde nové a moc cenné zkušenosti, kterých si vážím. Moc se mi to tady líbilo. Zážitky na celý můj život od tud mám. Vondra, Segi, Martinka, Lukáš - to jsou moc důležití lidé, kteří nám tady pomohli se vším. Prostě BEST OF BADMINTON !!! DĚKUJI Janička M. (Super Stars Most)

 

Super Stars Camp byl super :). Tréninky super, stopky jsou také super. Díky Máca N. :) (TJ Jiskra Nejdek)

 

Ahoj, tááákže, na tomhle campu se mi asi nejméně líbili ranní rozcvičky...jinak bylo to mnohem lepší jak v loni, a vemi ráda sem přijedu příští rok. Káťa K. (TJ Bílá Hora Plzeň)

 

Ahojky! Letošní camp byl velmi super. Líbilo se mi na něm, že badmintnové tréninky v tělocvičně byli promíchány s tréninky atletiky a rekreačními tréninky v Aquadromu. Michal J. (Super Stars Most)

 

Na Campu jsem byla poprvé a určitě se příští rok zase přihlásím, protože to bylo super. Hodně mi to dalo. A doufám, že to bude pokračovat ještě hodně dlouho pač je to super! Míša L. (Super Stars Most)

 

Trenéři super, míčky super, hráči super, tělocvična skoro super. Michal B. (TJ JIskra Nejdek)

 

Takže ... nelíbilo se mi ranní vstávání, ale jinak to byl ultra super nejlepší kemp ... :-) Pavluša P. (Super Stars Most)

 

Bylo to tu opravdu supr. Naučila sem se tu nové věci, poznala nové lidi. Moc se mi tu líbilo. Fakt bomba. Trenéři byli taky supr. Byl to sice někdy záhul, ale nemyslím, že nám to uškodilo. Doufám, že to tu příští rok bude taky supr. Kája V. (Super Stars Most)

 

Na Campu se mi líbilo jako loňský rok. Měla jsem opět šanci vidět super lidičky z turnajů a i skvělé trenéry. Ovšem mě někdy

zarazilo to, že jeden trenér ukazoval jeden cvik jinak než druhýa byl v tom trochu zmatek. Jinak si myslím, že camp se poved a už se těším na příští rok. Zuzka J. (Super Stars Most)

 

Protože jsem byla už loni mohu srovnávat. Letošní camp byl zábavnější a to i díky tomu, že tu byl Martinec, Vondra a i Segeč. Trenéři byli supr, moc věcí mě za ten týden naučili a jsem za to moc ráda. Jestli bude i příště, příjdu a už se těším na všechny lidi a na všechno ostatní samosebou taky. Míša S. (Super Stars Most)

 

Ahoj!!! Líbilo se mi to jak se o nás trenéři starali. Verča K. (Super Stars Most)

 

Mě se to tu moc líbilo, Honza měl supr tréninky :-) i atletika byla supr. Už e těším na další Camp. Béďa V. (Super Stars Most)

 

Moc se mi líbily všechny tréninky. Určitě jsem se zde v mnohém zlepšila. Vlača O. (Super Stars Most)

 

Mě se líbilo všechno! Kačka S. (Super Stars Most)

 

Mě se to taky hodně líbilo. Matěj H. (BK TJ Baník Most)

 

Líbilo se mi to tady. Martin K. (BK TJ Baník Most)

 

Nejvíc se mi líbilo jak jsem chodili na Aquadrom. Adam H. (BK TJ Baník Most)

 

Děkujeme za vaše komentáře a tešíme se na vás příští rok.

 

 

 

Pro www.superstars-most.net připravila firma  © 2005 Insion jako sponzor klubu.

Badmintonové kurty | Aktuality | Mostecká amatérská liga | Firemní badmintonová liga | Super Stars Camp 2018 | Super Stars Podbořany | Žebříčky | Badmintonová Olympiáda | Video | Trenérský tým | Badmintonové vybavení | Kontakty | Mapa stránek

Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, poedmity, obchod Ložní povlečení masážní křesla, masáž, relax, levnéBrusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské Dárky pro muže