Super Stars Most | badmintonový klub |
Načítání ...
> Aktuality > Články > 2007-2008 > IV.Kyoku Super Stars Camp

Hodnocení hráčů

 

  

 

LUCIE ŠINALOVÁ – SUPER STARS MOST 

Kyoku Camp pro mě byla obrovská zkušenost. Pod profesionálním vedením to byla dřina, ale určitě se vyplatila. Těším se na příští rok J 

JANA PANOCHOVÁ – SLOVAN KARLOVY VARY 

Na tomto soustředění Kyoku Campu se mi moc líbilo. Výuka s Megawati a panem Vondrou byla sice namáhavá, ale stálo to za to. Trampolínky s atletikou se mi taky líbily. I bazén byl prima. Tréninky tady jsou o trochu lepší než u nás. Těším se na příští rok J 

MICHAL MAREK – TJ SOKOL ČESKÉ BUDĚJOVICE 

Kyoku Camp pro mě byl rozhodně přínosem. Tréninky s Megawati byly velice vyčerpávající, ale určitě se projeví na mé fyzické kondici. S organizovaným stravováním jsem byl velice spokojený. Zdejší bazén se mi velice líbil. 

LUCIE KOLÁŘOVÁ – TJ PŘEŠTICE 

Na tomhle campu se mi líbily pestré a zajímavé tréninky českých i zahraničních trenérů. Po tvrdých dnech tréninku se hodil bazén, který v programu také nechyběl. Letošní camp mě opět nezklamal, těším se na další. 

PAVLÍNA POKORNÁ – SUPER STARS MOST 

Tákže…tenhle camp byl ze všech nejlepší!!! Úplně best byl první trenal s Megawati :o) !!! Nééé, že by ostatní tréninky nebyly skvělý, ale idonéska prostě…nej zážitek a bezva zkušenosti. 

KAROLÍNA VRÁNKOVÁ – SUPER STARS MOST 

Tento camp byl opět supééér !!! Byli tu zase fájn lidičky a dobří trenéři. Tréninky byly makačka, ale stálo to za to J ;) Už se těším na příští rok. :pJ 

JANA MLADÁ – SUPER STARS MOST 

Ahojí. Ze všeho nejvíc bych chtěla poděkovat mému trenérovi Lukáši Krocovi a Martě Fartágové, že strašně moc krásně zorganizovali tenhle CAMP !!! Dali nám možnost zlepšit se !!! DĚKUJU :o) 

Jinak tenhle rok to bylo strašně moc záživný, s indonéskou trenérkou MEGAWATI G. S. to bylo jiné, takový tréninkový způsob jsem ještě nezažila. Petr Martinec, Honza Vondra a další trenéři byli NAPROSTO skvělí !!!! Dalo mi to hodně…nové kamarády, nové zkušenosti (úsměvný rozhovor do TV J) ale teda hlavně ty herní věci !!! Sama cítím, že jsem se zlepšila. !!! Těším se na příště !!!!!!!! 

KLÁRA DOKLÁDALOVÁ – SUPER STARS MOST 

Ahoj! Musím uznat, že Kyoku Camp mi hodně pomohl. A je to i znát. Sice první dva dny jsem nemohla skoro chodit, ale pak už to bylo lepší. Megawati byla supr a doufám, že tu bude i příští rok. Budu se snažit abych příští rok znovu šla na tenhle camp. Vondra byl taky dobrej, ale nevyrovná se Megawati ! 

VERONIKA KOLDOVÁ – SUPER STARS MOST 

Tento Kyoku Camp byl zatím nejlepší, co se týče trenérů. Megawati byla super, hodná. Její tréninky byly namáhavé. Ale já chci být dobrá tak jsem to musela vydržet, ale stálo to za to. Neslyšeli jste nic jiného než kommen :o). U Petra musím uznat že to je dobrý trenér a doufám že tu bude i příští rok. Samozřejmě i Megawati. Honzu jsme měli jen jednou ale stálo to za to. Na tomto campu byli supr lidičky. Těším se na příští rok. Na 100% půjdu :o) . 

MICHAL JAREŠ – SUPER STARS MOST 

Na tento CAMP jsem se těšil už od konce sezony. Celý červenec jsem pomalu odpočítával zbývající dny. Ne dny do startu OH, ale do startu campu. Nesmírně šťastný jsem byl na prvním tréninku. Sice jsme si moc nezahráli, ale kondiční cvičení mě baví. Megawati se mi na prvním tréninku zdála velice přísná, co se týče posilovacích cviků. Ale když po tréninku říkala, že oni dělají všeho 10x víc, zjistil jsem, že to ¨hodně¨ je vlastně málo. S Petrem jsme trénovali hlavně pohyb po kurtu. Zbylé 2 tréninky jsme měli Honzu Vondru. S tím jsme si zaběhali a potom hráli zápasy. Ostatní tréninky, které byli na Aquadromu nebo na 4. zš, byli také super. V bazéně jsme dali oddych našim unaveným svalům, na 4. zš jsme jim dali zase zabrat, na trampolínkách to odnesli hlavně stehna. Na atletice jsme zvyšovali svojí rychlost. Takže doufám, že se příští rok sejdem zase všichni, jak hráči, tak i trenéři. Děky 

ZUZANA JEŘICHOVÁ – SUPER STARS MOST, VERONIKA DOUŠOVÁ – BK TJ BANÍK MOST 

Ahůj! Jsme rády, že tento camp je obsazen velmi kvalitními trenéry, kteří nám přinesou nové poznatky a zkušenosti. Potěšilo nás seznámení s novými lidmi – nejen z České republiky. Už se těšíme na příští rok, chtěly bychom se opět přihlásit. 

PAULINA SCHEIRING – SV WIEN, ANJA GOELZNER – UNION BADMINTON ST.PETER IN DER AU 

Servas di Wadln! 

Das 1. Mal in Tschechien trainiert und schon war’n die Wadl’n paniert J 

Megawati lies keine Gnade walten, drum mussten wir das lustige Abwärmprogramm durchhalten! 

Das Camp war super organisiert & alle top-motiviert J ! Wir fanden es toll & bedanken uns voll! Durch das Training mit mehreren professionellen Trainern, konnten wir grobe Fortschritte machen, die uns für die kommende Saison nützlich sein werden. Die anstrengenden Trainingseinheiten wurden jeden 2 Tag mit einem relaxenden Schwimmbadbesuch belohnt. Trotz Sprachproblemen hatten wir alle gemeinsam viel Spaß. Besonders bedanken wir uns für die Gastfreundschaft & Hilfsbereitschaft J 

DĚKUJU ! 

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen! Tschechien ist cool! J 

MICHAELA LOUKOTOVÁ – SUPER STARS MOST 

AHOJKY. Tak tenhle camp byl si to nejlepčí co se mohlo kdy dít. Dalo mi to jak moc zážitků a nových zkušeností, ale i nový kamarády. Bylo to sice namáhavé ale stálo to za to. A za tohle může jenom jediný člověk. Lukáš Kroc. Chci ti móóc poděkovat bez tebe by tohle nebylo !!! Nikdy bych nepokecala s Megawatti, a vlastně bych jí ani nikdy nepoznala. Děkuju za ty všechny tréninky jak jít, taky i Petrovi Martincovi, Honzovi Vondrovi, Martě Fartágové, která pro nás uspořádala Camcup J Prostě Velké Dík …zase za rok. 

BEDŘICH VALENTA – SUPER STARS MOST 

Mno prostě suprrr camp. Asi nejlepší ze všech. Líbily se mi hlavně tréninky s Megawati Gustani Sari. Ty byly nej. A myslím že jsem se diky nim a taky té první části campu určitě zlepšil. Doufám, že zbytek bude supr a moc se těším na další camp. 

MARCELA A ADAM NESVEDOVI – TJ JISKRA NEJDEK 

Na campu se nám moc líbila Indonéská trenérka. Měla zajímavé tréninky a náročné posilování ¨skákání¨. 

MARTA JANČATOVÁ – TJ SOKOL KLIMKOVICE 

Ahojky. Chci poděkovat všem trenérům kteří nás tady trénovali. Pochytila jsem totiž plno nových věcí a získala jistotu ve všech ostatních úderech. Je dobře, že soustředění je proloženo i bazénem a atletikou. Takže tady nic nechybí. Trochu jsem se ze začátku bála, že si nezvyknu na tréninkové bloky které jsou občas proloženy dlouhými pauzami, ale přišla jsem na to, že je to o něco lepší než na jiném campu, kde jsme měli 2 tříhodinové bloky. Prostě díky moc za to, že jsem se zde mohla tolik naučit a poznat spoustu nových kamarádů. I když sem asi s časových a ¨dálkových¨ problémů příští rok nedorazím, budu na tenhle camp vzpomínat jako na ¨ten, co mi toho hodně dal¨. 

MICHAL BERNÁŠEK – TJ JISKRA NEJDEK 

Ahoj já rovněž děkuji trenérům za jejich trpělivost a chtíč něčemu novému nás přiučit. Ale hlavně chci pogratulovat organizátorům za skvělou přípravu a vedení kempu, je až obdivuhodné jaká trenérská esa se jim podařilo sehnat. Jsem tu již druhým rokem a jsem stále spokojenější. Na závěr se omlouvám Janičce Mladé za headshot. Za rok nashledanou.

MAREK BERNÁŠEK – TJ JISKRA NEJDEK 

Ahoj. Chtěl bych poděkovat všem trenérům za to co pro nás udělali. Camp se mi moc líbil, bylo to super a příští rok sem tu zas. Tak zatím nashledanou. 

BARBORA TURFANDOVOVÁ – SUPER STARS MOST 

Tenhle Camp se mi moc líbil. Byl skvěle připravený a  Ty trenéři. Indonéská Trenérka byla best ! První trénink jsem už se zničila a další víc a víc. Skvělej Camp. Doufám, že příští rok budu také ZDE. J 

VERONIKA ÚBLOVÁ – TJ SOKOL DOUBRAVKA PLZEŇ 

Na tomhle campu se mi moc líbilo. Nejvíce kvalitní tréninky s Megawati. Ale i ostatní tréninky s jinýma trenérama  byly pěkné a zajímavé. Byla jsem moc ráda že do programu byla zapojená i návštěva bazénu. I atletyka byla velice zajímavá. Trampolíny byli taky pěkné, jen paní cvičitelka byla trošku srandovní J Celkově to tu bylo velice pěkné. Strašně se těším na příští rok :o)

JULIA HERNDLOHOFER, JULIA FRANTES – SV WIEN 

Ciao SUPER STARS MOST…vielen DANK dass WIR dabei sein durften J. Trotz anstrengenden Einheiten hatten wir jedes mal aufs NEUE Spaßb. Die Trainingseinheiten mit den verschiedenen TRAINERN waren sehr interessant und COOL! Hinter vielen neuen Gesichtern lernten wir nur liebenswerte und nette Menschen kennen. DANK einen perfektem Organisation lief alles wie geplant! DĚKY an die Betreuer; Organisation; TRAINER & SPIELER J 

ADAM A MATĚJ HOFMANOVI – BK TJ BANÍK MOST

Ahoj. Děkujem všem trenérům kteří nás trénovali. Nejratši jsme měli trenérku Megawati. Asi nej víc namáhaví byli trampolínky. A nejlepší byl aquadrom. :o) 

DAVID MAREŠKA, STANISLAV BÍLEK – SUPER STARS MOST

Poděkování patří všem trenérům, hlavně Megawatt :o) Naučili jsme se plno novím věcem. S Vondrusem byly tréninky pohodový. Doufám, že příští rok bude camp znovu. 

PETRA PILAŘOVÁ – TJ CHEMIČKA ÚSTÍ NAD LABEM 

Na tomto campu se mi líbilo asi jako všem J Tréninky byli velmi zajímavé a někdy náročné J Nejvíc se mi líbili s Megawati, ale dík patří všem trenérům co tu byli. Spestřením tu byli trampolínky a bazén. 

JIŘÍ LOUDA – TJ BÍLÁ HORA PLZEŇ 

Tenhle camp byl fakt super!! Nejlepší byl trénink s Megawati. Dobrá byla taky atletika a trampolínky. Nej byl taky bazén s tobogánem. Těším se na další camp. Doufám, že bude ještě lepší než tenhle. J 

DAVID MATAS – USK ZENTIVA PLZEŇ 

Nazdar vzpomínající! Tento camp byl úplně skvělý po všech stránkách. Byly tu jak skvělí trenéři (rky), tak i hráči a mí kolegové. Moc se mi tu líbilo a nerad to tu opouštím. 

DANIEL ZISCHKA – SUPER STARS PODBOŘANY 

Ahojky, bylo to tu fakt super. Skvělí trenéři, prýma parta lidi. Bez váhání se sem příští rok vrátím. 

ONDŘEJ ŠMEJKAL – TJ ASTRA ZMZ PRAHA 

Na tomto campu jsem poprvé a docela jsem si od toho sliboval hodně. A naštěstí to naplnilo moje očekávání. Jsem rád, že jsem si mohl zatrénovat s tak úžasnými trenéry i ze zahraničí. Pro mě byl tento camp výbornou přípravou na letošní sezónu…

BARBORA DUGOVÁ, PAVEL SVOBODA – SUPER STARS LITVÍNOV

Byli jsme tu první rok a moc se nám tu líbilo. Byli tu zajímaví trenéři, někteří i ze zahraničí. Jsme rádi, že jsme se toho zúčastnili, bylo to super! Příští rok se sem chceme určitě vrátit! J 

MIROSLAV NĚMEČEK – SUPER STARS MOST 

Ahojky byl to suprovej camp. Fakt skvěla uroveň! Trenéři suprový i baby! Fakt mazec treninky! Ale jinak celkový to bylo fakt fičak. Ty kokso! Hustej camp! 

KATEŘINA SALAČOVÁ – SUPER STARS MOST 

Čauwásek :o) Na začátek bych chtěla poděkovat všem trenérům, především Lukášovi a jeho společnici Martině za úplně úžasné zorganizování campu, taky děkuji Davidovi a Megawati za trpělivost, kterou s námi měli. Byl to největší záhul v mém životě, ale myslím, že mi velice pomůže k zlepšení. Camp mi taky pomohl se spřátelit s novýma lidičkami. Všichni byli super. Na závěr ještě děkuju moc moc mocinky. Čabas 

LUKÁŠ KASL – SUPER STARS MOST 

Ahoj no SUPER STÁRS CAMP byl velmi OKI !! 

TOMÁŠ HÁBA – SUPER STARS MOST 

Tak tohle byl zatím nejlepší camp, na kterém jsem byl. Super trenéři !! Skvělá organizace a úroveň tréninků! Skvělí lidičky !! Doufám, že příští rok bude camp stejně dobrej nebo ještě lepší. 

VALERIE ONDRÁŠKOVÁ – SUPER STARS MOST 

Jedním slovem SKVĚLÝ! Byl to nejlepší camp, který jsem zatím absolvovala a to ve všem. Trenéři byli skvělí. Badmintonové i atletické tréninky měly úroveň a trampolínky byly příjemným osvěžením. Díky 

PAVEL TEMPEL – SUPER STARS MOST 

Bylo to tady uplně mega dobrý! Trenovala mě Megawati, která mi teď pořád píše SMS, což není dobrý. Byla tady dobrá parta. Prostě OUKEJ !!! 

JIŘÍ VODRÁŽKA – SUPER STARS MOST 

Tenhle rok byl kemp fakt skvělej. Byli tu fajn trenéři. Nejlepší tréninky měla Megawati a P. Martinec. Byla tu fakt velká makačka, ale stálo to za to. Těšim se na další rok. Díky 

 

A kdo nám nic nenapsal :-( ?

RADKA KOKOŠKOVÁ - SUPER STARS MOST

ROMAN DOKLÁDAL - SUPER STARS MOST

NIKOLA KŘÍŽOVÁ - TJ BÍLÁ HORA PLZEŇ

Pro www.superstars-most.net připravila firma  © 2005 Insion jako sponzor klubu.

Badmintonové kurty | Aktuality | Mostecká amatérská liga | Firemní badmintonová liga | Super Stars Camp 2018 | Super Stars Podbořany | Žebříčky | Badmintonová Olympiáda | Video | Trenérský tým | Badmintonové vybavení | Kontakty | Mapa stránek

Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, poedmity, obchod Ložní povlečení masážní křesla, masáž, relax, levnéBrusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské Dárky pro muže